Fehlermeldung

Notice: Undefined variable: lng_nincs_bejelentkezve in include() (Zeile 46 von /afs/elte.hu/org/konyvtarteszt/protectedData/included_php/important.php).
 

Sikeresen zárult a KÖN!

Sikeresen zárult az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltárban szervezett rendezvénysorozat a Kulturális Örökség Napjain, melynek keretében közel félezer látogató kereste fel programjainkat.

Az érdeklődők munkatársaink által vezetett épülettúráinkon keresztül betekintést nyerhettek a könyvtár történetébe és műemléképületének termeibe, megismerkedhettek a restaurálás folyamatával és egyetemünk néhány kiemelkedő tudósának hagyatékával. Rendezvényeink alatt az aulában Buzogány Dezső kalligráfus tartott bemutatót, beavatva vendégeinket a szépírás művészetébe.

Könyvkötő műhelyként meghirdetett sorozatnyitó foglalkozásunkon maradandó emlékekkel és ajándékokkal gazdagodhattak gyermekek és felnőttek egyaránt. Kovács Szilvia könyvrestaurátor munkatársunk legközelebb az Országos Könyvtári Napokon, 2018. október 3-án és 4-én tart foglalkozásokat. A foglalkozásról részletes információkat honlapunkon találhat. Regisztrálni itt lehet.

Programsorozatunkat Ittzés Klára és Haraszti Violetta koncertjével zártuk, akik Bach, Vivaldi, Mozart és Bartók darabjaiból adtak elő válogatást.

A Kulturális Örökség Napjai előestéjén egyetemünk tudósainak gazdag hagyatékából nyílt tárlat, mely 2018. december 15-éig látogatható. „A tudomány az életért van, s a mi életünk legyen a tudományért” – Személyi hagyatékok a 60 éves ELTE Egyetemi Levéltárban című kiállítás nyitó ünnepségén dr. Sonkoly Gábor dékán beszédében méltatta a Levéltárban őrzött örökség tudománytörténeti szerepét. A rendezvényen Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. Kerület Önkormányzatának könyv-örökbefogadása alkalmából Wohlmuth István kulturális tanácsnok mondott köszöntőt, kiemelve kulturális értékeink védelmének és megőrzésének fontosságát.

Keresés
Szín
Alapítvány
Chat
Egyetemi Könyvtárért Alapítvány
Chat
Nem azonosított felhasználó
Is it free to use the library space and wifi for general public?
2019.06.13. 10:34
Yes, you can use our library and the services free with a visitor's pass which you can get to information desk on ground floor.
Nem azonosított felhasználó
Amaryl | Delivery Systems Review 1Mg
2019.07.20. 01:02
Nem azonosított felhasználó
Maxalt | No Rx Foreign
2019.07.20. 01:02
Nem azonosított felhasználó
Albendazole | Can I Buy
2019.07.20. 01:02
Nem azonosított felhasználó
Flagyl | M Forte Price
2019.07.20. 13:12
,
Site color

kék

pink

zöld

narancs

bordó

Keresés

Katalógus

Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat dokumentumállományában keres.VUFIND (teszt)

A kereső az online katalógusunkban és a digitális gyűjteményünkben (EDIT) keres.

Alacsony felbontáson nézi honlapunkat, ezért tartalma nem jeleníthető meg. Növelje meg az ablak méretét, vagy keresse fel kis felbontásra szánt honlapunkat a http://konyvtar.elte.hu/m oldalon.