Minősített Könyvtár díj
A Minősített Könyvtár kitüntető címet elismerő...
Családbarát könyvtár!
A látogatószám tekintetében minden eddiginél...
K21 beszámoló nap
Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat (EKSZ) K21...
4801
4748
4747

Minőségkoordinálási munkacsoport

A Minőségkoordinálási munkacsoport a minőségfejlesztési tevékenység megvalósulását támogató operatív csoport. A csoport tagjai gondoskodnak a minőségpolitika, a minőségcélok megvalósításáról a tagkönyvtárakban, hozzájárulva ezzel a minőségügyi rendszer működéséhez, valamint részt vesznek az önértékelés tervezésében, előkészítésében, szervezésében és lebonyolításában. A csoport tagjai a minőségügyi felelősök, akik a tagkönyvtárak képviseletében, a Könyvtári Tanács elnökének megbízásával működnek. Feladataikat megbízólevelük tartalmazza (a Minőségirányítási kézikönyv 3. sz. melléklete), amely munkaköri leírásuk melléklete. A csoport munkájában részt vesz a Rektori Kabinet Minőségügyi Irodájának szakértő ügyvivője és az Egyetemi Könyvtár főigazgatója, a Könyvtári Tanács elnöke, mint az Egyetem Minőségfejlesztési Bizottságának tagja.

Keresés
Szín
Alapítvány
Chat
Egyetemi Könyvtárért Alapítvány
Chat
Nem azonosított felhasználó
Reminyl | Low Cost Free Shipping
2018.10.15. 10:22
Nem azonosított felhasználó
Astelin | Discount Online
2018.10.16. 22:05
Nem azonosított felhasználó
Grifulvin | Find Price Sacramento
2018.10.17. 04:02
Nem azonosított felhasználó
Kedves könyvtáros! Az InCites adatbázist szeretném használni. Stunnel-en keresztül próbáltam és a caesar.elte.hu végű email címmel regisztráltam, de nem enged be. az írja: "You do not have a subscription to the InCites pro..." mi lehet a gond?
2018.10.17. 10:04
Kedves Érdeklődő! Az adatbázis-használattal kapcsolatos probléma megoldása érdekében kérem, vegye fel a kapcsolatot az illetékes kollégával a nagy.roland@lib.elte.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Balogh Ildikó ELTE EKL
Nem azonosított felhasználó
Does your library have research guides, libguides, subject guides? and do you have specific librarians for each subject?
2018.11.02. 19:16
Üzenetküldés, korábbi üzenetek
Oldalszín

kék

pink

zöld

narancs

bordó

Keresés

Katalógus

Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat dokumentumállományában keres.ELTEFind (teszt)

A kereső az online katalógusunkban és a digitális gyűjteményünkben (EDIT) keres.

Weboldal

Alacsony felbontáson nézi honlapunkat, ezért tartalma nem jeleníthető meg. Növelje meg az ablak méretét, vagy keresse fel kis felbontásra szánt honlapunkat a http://konyvtar.elte.hu/m oldalon.