K21 beszámoló nap
A járványügyi helyzetre való tekintettel a K21...
Az épület nyitvatartása: munkanapokon 9:00 – 17:...
 

Egyre többen a Múzeumok Éjszakáján!

Sikeresen lezajlott a Múzeumok Éjszakája keretében szervezett rendezvénysorozatunk 2019. június 22-én. Minden eddiginél több látogatót vonzottak éjszakai programjaink, könyvtárunknak sikerült az előző évhez képest jelentősen megnövelni az esemény látogatottságát.

Sokan a hivatalos nyitást sem várták meg, hogy csatlakozhassanak könyvkötő műhelyünkhöz és Buzogány Dezső kalligráfia workshopjához. Rendkívül népszerűek voltak könyvtári túráink, a restaurátor-műhelyt bemutató vezetések és levéltári kvízjátékunk is. Szőcs Géza Grafikák és művészkönyvek címmel megnyílt kiállításán meglepetésvendégként Kathy Horváth Lajos hegedűművész adott koncertet, Kálóczi Katalin köszöntötte a vendégeket, Péterfy Gergely író pedig nyitóbeszédet tartott. A kiállításmegnyitó megtekinthető Facebook-oldalunkon.

A Budapest Monteverdi Kórus hangversenyét teltházzal köszöntötte a közönség, Dísztermünkben pedig az ELTE Koncertzenekar tagjaiból álló vonósnégyes fellépését követte vastaps.

Idén új szolgáltatásként hangosbemondón és monitorokon keresztül minden helyszínen követhetőek voltak az aktuális vezetések és programpontok.

Ha esetleg nem tudott részt venni rendezvényünkön, most Facebook-oldalunkon a Monteverdi Kórus előadása mellett könyvtári vezetésünkbe és a restaurátor-műhely bemutatójába is belehallgathat.

Több látogatónk jelezte, hogy a programjainkon szerzett élmények alapján a jövőbeni rendezvényeinkre is örömmel ellátogatnak.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Kulturális Örökség Napjai (2019. szeptember 21-22.) keretében szervezett rendezvényünkre! Részletesebb információk hamarosan elérhetők honlapunkon.

Keresés
Szín
Alapítvány
Chat
Egyetemi Könyvtárért Alapítvány
Chat
Nem azonosított felhasználó
vodkát akarok!!!!! :D
2019.02.08. 13:01
Vodkát nem tartunk a könyvtárban, de például az Egyetemi Könyvtár közelében számos vendéglátóhely található. :)
Nem azonosított felhasználó
Tisztelt Könyvtár Szolgálat! A SciFinder adatbázis elérésével kapcsolatban érdeklődöm. Egyetemi hálózatról próbáltam belépni, a bejelentkezéshez caesar azonosítót és jelszót megadva, de nem működött. Hogy tudnám a legegyszerűbben elérni az adatbázist?
2019.03.22. 14:39
Köszönjük az üzenetet! Kollégáink igyekszenek minél hamarabb elhárítani a problémát, 1-2 nap türelmet kérünk.
Nem azonosított felhasználó
???
2019.04.16. 13:51
Nem azonosított felhasználó
Látogatójeggyel is van lehetőség az Arcanum Digitális Tudománytáron megnézni a digitalizált folyóiratokat?
2019.04.17. 11:45
Kedves Érdeklődő! Igen, gépeinken szabad a hozzáférés az Arcanum adatbázisaihoz.
Nem azonosított felhasználó
Is it free to use the library space and wifi for general public?
2019.06.13. 10:34
Yes, you can use our library and the services free with a visitor's pass which you can get to information desk on ground floor.
Üzenetküldés, korábbi üzenetek
Oldalszín

kék

pink

zöld

narancs

bordó

Keresés

Katalógus

Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat dokumentumállományában keres.ELTEFind (teszt)

A kereső az online katalógusunkban és a digitális gyűjteményünkben (EDIT) keres.

Weboldal

Alacsony felbontáson nézi honlapunkat, ezért tartalma nem jeleníthető meg. Növelje meg az ablak méretét, vagy keresse fel kis felbontásra szánt honlapunkat a http://konyvtar.elte.hu/m oldalon.