Könyvtári koncert
Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár is...
K21 beszámoló nap
Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat K21...
Hagyományok és kihívások konferencia
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi...
Egyre többen a Múzeumok Éjszakáján!
Sikeresen lezajlott a Múzeumok Éjszakája...
Nyári Zárvatartás
Kedves Olvasóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az...
Grafikák és művészkönyvek
Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár...
Kellegykönyv! - Új szolgáltatás
Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár a hallgatók...
5438
5435
5411
5393
5384
5345
5128
 

K21 beszámoló nap – Eredmények a minőségfejlesztés tükrében

Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat K21 Minőségirányítási Koordinációs Bizottsága 2019. június 26-án tartotta második negyedéves beszámoló napját, melynek keretében valamennyi munkacsoport részletes prezentációt tartott az elvégzett feladatokról és a folyamatban lévő munkákról, változásokról.

Elkészült a Minőségirányítási Kézikönyv aktualizált változata, melyet a bizottság egyhangúlag elfogadott, valamint sor került a minőségcélok felülvizsgálatára is. Napirendi pontra került a könyvtári szolgáltatásokra vonatkozó elégedettségi felmérések témája. Az ELTE Minőségügyi Irodája által készített, az egyetem valamennyi szolgáltatását felsorakoztató kérdőív mellett az EKSZ könyvtárai kétévente külön hallgatói és oktatói felmérést is végeznek.  A felsőoktatási könyvtárak sajátosságaira jellemző, változásokat tükröző mutatók összeállítása folyamatban van.

A Zöld könyvtár munkacsoport a zöld könyvtári jelentés elkészítését követően részt vett az Óbudai Egyetem „Felsőoktatás az élhető jövőért” címmel tartott konferenciáján, illetve látogatást tettek az Ezüsthegyi Könyvtárba tapasztalatcserére, és a jó gyakorlatok átvételére. Kiváló szakmai kapcsolatot ápolnak a Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont Zöld könyvtár munkacsoportjával, és érzékenyítés címszóval ellátogattak az ELTE által szervezett program keretében a Füvészkertbe is.

A kulcsfolyamatok részletes leírása, folyamatleltár készítése, partneradatbázisunk webes felületének frissítése, a médiamegjelenések archiválása, a minőségfejlesztéssel és eredményeinkkel kapcsolatos portálhírek, valamint az EKSZ-hírlevél megjelenése folyamatos.

A könyvtárvezetők kidolgozták az oktatási szintekhez is igazodó felhasználói képzések koncepcióját. Minden igényt kielégítő online tananyag készül, mely az alapismeretektől egészen az online publikálási lehetőségekig felöleli a felhasználói tudnivalók teljes tárházát. A könyvtáros kitüntetésekkel kapcsolatos előterjesztések szövegezése szintén megtörtént.

Az idei évre minőségügyi érzékenyítő tréninget szervezünk júliusban, melynek célja új kollégáink bevonása a minőségirányítási munkafolyamatokba és a koordinációs bizottság munkacsoportjaiba. Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat (EKSZ) immár hagyományos nyárbúcsúztató csapatépítő könyvtáros napjára augusztus végén kerül sor. Újabb fejlesztéseinkről és eredményeinkről portálunkon hamarosan friss hírrel jelentkezünk!

Keresés
Szín
Alapítvány
Chat
Egyetemi Könyvtárért Alapítvány
Chat
Nem azonosított felhasználó
Amaryl | Delivery Systems Review 1Mg
2019.07.20. 01:02
Nem azonosított felhasználó
Maxalt | No Rx Foreign
2019.07.20. 01:02
Nem azonosított felhasználó
Albendazole | Can I Buy
2019.07.20. 01:02
Nem azonosított felhasználó
Flagyl | M Forte Price
2019.07.20. 13:12
Nem azonosított felhasználó
Tadalis | How To Buy
2019.07.21. 17:18
Üzenetküldés, korábbi üzenetek
Oldalszín

kék

pink

zöld

narancs

bordó

Keresés

Katalógus

Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat dokumentumállományában keres.ELTEFind (teszt)

A kereső az online katalógusunkban és a digitális gyűjteményünkben (EDIT) keres.

Weboldal

Alacsony felbontáson nézi honlapunkat, ezért tartalma nem jeleníthető meg. Növelje meg az ablak méretét, vagy keresse fel kis felbontásra szánt honlapunkat a http://konyvtar.elte.hu/m oldalon.