Digitalizált Eötvös-jegyzetek
A közelmúltban vásárlás útján az Eötvös Loránd...
Kétszáz új olvasó – egy nap alatt
Mikulás-napi meglepetésként ingyen...
Minőség az egyetem könyvtáraiban
Novemberben került sor a Könyvtár Café idei...
Minőség az egyetem könyvtáraiban
Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár...
Karácsonyi nyitvatartás
Kedves Olvasóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018...
Minősített Könyvtár cím
A Minősített Könyvtár kitüntető címet elismerő...
4891
4890
4889
4888
4861
4801

Minősített Könyvtár címet nyert az ELTE Egyetemi Könyvtári Szolgálat

A Minősített Könyvtár kitüntető címet elismerő oklevelet 2018. november 13-án Fekete Péter kultúráért felelős helyettes államtitkár nyújtotta át Kálóczi Katalin főigazgatónak, a Könyvtári Tanács elnökének az EMMI Akadémia utcai Tükörtermében Az ünnepségen intézményünket rajta kívül Szalay Péter, a tudományos ügyek rektorhelyettese, valamint Bergmann Krisztina könyvtárigazgató, az EKSZ minőségfejlesztési programjának vezetője képviselte.

A Minősített Könyvtár cím használatára ezzel a döntéssel 5 évig jogosult az EKSZ.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma idén áprilisban írta ki a Minősített Könyvtár cím pályázatot, melyre munkatársi létszámtól függően három kategóriában pályázhattak a könyvtárak.

A pályázat célja az volt, hogy a minőségirányítás módszereinek alkalmazásával a könyvtárhasználati jogot kiemelkedő színvonalon biztosító, a könyvtárhasználói elégedettség terén kiváló szakmai munkát folytató nyilvános könyvtárakat minőség díjjal, illetve minősített könyvtár cím odaítélésével ismerjék el.

Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat szakmai beszámolóval és a könyvtári minőségirányítás követelményei szerint készített önértékeléssel mutatta be, miként alkalmazza a minőségirányítási módszereket a szolgáltatásokat igénybe vevő olvasók elégedettségének növelése érdekében.

Az EKSZ munkatársai továbbra is töretlen lelkesedéssel, elkötelezetten dolgoznak az új, innovatív szolgáltatások fejlesztésén. Az elért eredmények megtartása mellett máris új célként tűzték maguk elé a Könyvtári Minőségi Díj elnyerését.

Az ünnepélyes díjátadás itt tekinthető meg: M5 Kulturális híradó 20.34'

Feltöltő tagkönyvtár: 
Keresés
Szín
Alapítvány
Chat
Egyetemi Könyvtárért Alapítvány
Chat
Nem azonosított felhasználó
Reminyl | Low Cost Free Shipping
2018.10.15. 10:22
Nem azonosított felhasználó
Astelin | Discount Online
2018.10.16. 22:05
Nem azonosított felhasználó
Grifulvin | Find Price Sacramento
2018.10.17. 04:02
Nem azonosított felhasználó
Kedves könyvtáros! Az InCites adatbázist szeretném használni. Stunnel-en keresztül próbáltam és a caesar.elte.hu végű email címmel regisztráltam, de nem enged be. az írja: "You do not have a subscription to the InCites pro..." mi lehet a gond?
2018.10.17. 10:04
Kedves Érdeklődő! Az adatbázis-használattal kapcsolatos probléma megoldása érdekében kérem, vegye fel a kapcsolatot az illetékes kollégával a nagy.roland@lib.elte.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Balogh Ildikó ELTE EKL
Nem azonosított felhasználó
Does your library have research guides, libguides, subject guides? and do you have specific librarians for each subject?
2018.11.02. 19:16
Üzenetküldés, korábbi üzenetek
Oldalszín

kék

pink

zöld

narancs

bordó

Keresés

Katalógus

Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat dokumentumállományában keres.ELTEFind (teszt)

A kereső az online katalógusunkban és a digitális gyűjteményünkben (EDIT) keres.

Weboldal

Alacsony felbontáson nézi honlapunkat, ezért tartalma nem jeleníthető meg. Növelje meg az ablak méretét, vagy keresse fel kis felbontásra szánt honlapunkat a http://konyvtar.elte.hu/m oldalon.