Hol vannak a corvinák?
Könyvtárunk állományából Mátyás király több...
Elérhető a könyvtár új naptára!
Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár 2019-es...
Az év kitüntetettje
Az elmúlt év karácsonyán Czinki-Vietorisz...
Digitalizált Eötvös-jegyzetek
A közelmúltban vásárlás útján az Eötvös Loránd...
Kétszáz új olvasó – egy nap alatt
Mikulás-napi meglepetésként ingyen...
Minőség az egyetem könyvtáraiban
Novemberben került sor a Könyvtár Café idei...
Minőség az egyetem könyvtáraiban
Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár...
4961
4953
4951
4891
4890
4889
4888

SciTech Premium Collection az ELTE-n

A ProQuest által szolgáltatott SciTech Premium Collection természetttudományos és műszaki adatbázis, EISz előfizetés keretein belül, 2017 végéig elérhetővé vált minden ELTE polgár számára. A gyűjtemény használata egyetemi IP-hez kötött, otthoni eléréséhez Stunnel/VPN szükséges.

Az adatbázis 9 200 kiadványt dolgoz fel  (7300 teljes szöveggel is elérhető) olyan témakörökben, mint például agrártudomány, biokémia, biológia, földtudományok, matematika, metafizika, meteorológia, számítástechnika, űrkutatás stb. A gyűjtemény a keresett címeket azok bibliográfiai adataival közli, linkeli mellé a teljes szövegű tartalmak elérhetőségét, valamint a feldolgozott képi anyagokat. Az adatbázis ezekből a nem-szövegszerű tartalmakból (képek, térképek, diagramok, táblázatok, grafikák és fotók) 1.8 milliót szolgáltat. A SciTech Premium Collection-ben szintén megtalálhatunk közel 11 millió szabadalmat, valamint több ezer konferencia- és munkaanyagot.

Az adatbázis szintén tartalmaz szakterületi bibliográfiai adatbázisokat: Agricola, Metadex, Medline, Toxline, Genetics Abstracts, Plant Science, Biochemistry Absctracts, valamint olyan neves kiadók dokumentumait (akár teljes szöveggel) is böngészhetjük, mint az IEEE, Elsevier, Wiley, Springer, Cambridge University Press, De Gruyter, Nature stb.

 

Az adatbázis közvetlen elérése: http://search.proquest.com/index

Keresés
Szín
Alapítvány
Chat
Egyetemi Könyvtárért Alapítvány
Chat
Nem azonosított felhasználó
Reminyl | Low Cost Free Shipping
2018.10.15. 10:22
Nem azonosított felhasználó
Astelin | Discount Online
2018.10.16. 22:05
Nem azonosított felhasználó
Grifulvin | Find Price Sacramento
2018.10.17. 04:02
Nem azonosított felhasználó
Kedves könyvtáros! Az InCites adatbázist szeretném használni. Stunnel-en keresztül próbáltam és a caesar.elte.hu végű email címmel regisztráltam, de nem enged be. az írja: "You do not have a subscription to the InCites pro..." mi lehet a gond?
2018.10.17. 10:04
Kedves Érdeklődő! Az adatbázis-használattal kapcsolatos probléma megoldása érdekében kérem, vegye fel a kapcsolatot az illetékes kollégával a nagy.roland@lib.elte.hu e-mail címen. Üdvözlettel: Balogh Ildikó ELTE EKL
Nem azonosított felhasználó
Does your library have research guides, libguides, subject guides? and do you have specific librarians for each subject?
2018.11.02. 19:16
Üzenetküldés, korábbi üzenetek
Oldalszín

kék

pink

zöld

narancs

bordó

Keresés

Katalógus

Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat dokumentumállományában keres.ELTEFind (teszt)

A kereső az online katalógusunkban és a digitális gyűjteményünkben (EDIT) keres.

Weboldal

Alacsony felbontáson nézi honlapunkat, ezért tartalma nem jeleníthető meg. Növelje meg az ablak méretét, vagy keresse fel kis felbontásra szánt honlapunkat a http://konyvtar.elte.hu/m oldalon.