Elkötelezettség a Kiválóságért
Magyarországon első könyvtárként az ELTE Egyetemi...
Szolgáltatásaink November 13-tól
Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy a könyvtár...
 

Az Egyetemi Könyvtár az ELTEfeszt-en!

Megjelenés ideje: 
2014. január 24., péntek
Megjelenés helye: 
EKSz, EK honlap
Megjelenés formátuma: 
Terjedelem: 
Téma: 
Nyelv: 
Hatókör: 
Forrás helye: 
https://www.konyvtar.elte.hu/hu/node/2978
Csatolt fájl: 
Szövegrész: 
"Első alkalommal kerül megrendezésre 2014. február 1-jén az ELTEfeszt a Lánymányosi Campuson. A rendezvényen az Egyetemi Könyvtár is részt vesz. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! A fesztivál több mint egy hagyományos nyílt nap: az izgalmas programon intézményünk összes kara bemutatkozik – nem mindennapi formában. A rendezvény célja, hogy bemutassa, miként működik egy nyitott, európai intézmény. Kiváló professzoraink előadásai mellett külön standon tájékoztatjuk az érdeklődőket hallgatói szolgáltatásainkról, de koncertek és sportprogramok is szerepelnek a programban. A rendezvényen kiemelkedő kutatóink tartanak angol nyelvű, ismeretterjesztő előadásokat, de leendő hallgatóink megismerkedhetnek azokkal a lehetőségekkel is, amelyeket 450 nemzetközi partneregyetemünk nyújt az ELTE-s diákoknak. Az egész napos rendezvényen szakkollégiumaink, hallgatói önkormányzatunk, illetve egyetemünk civil csoportjai mutatják be az ELTE kutatási, innovációs, kulturális- és sportkínálatát, illetve élénk közösségi életét. A szakmai előadások mellett számos workshop és interaktív műhely is várja majd a látogatókat. Az ELTEfeszten lesz drámapedagógiai műhely és vitaklub, de az is kiderül, milyen pszichológiai kapcsolatban vagyunk kedvenc helyeinkkel. Az érdeklődők bekukkanthatnak laborjainkba, de körülnézhetnek a Planetáriumban és Ásványtárban is. Lesz táncház, beavató színház és pályaválasztási tanácsadás, de modellezik az ENSZ működését is. Az Egyetem teljes képzési palettáját felvonultatva számítunk a BA/BSc szintre felvételizőkre, az MA/MSc szinten továbbtanulókra, az ELTE tanárképzése iránt érdeklődőkre, a másod-, harmaddiplomás képzés iránt tájékozódó felnőttekre, szülőkre és pedagógusokra, valamint a doktori képzések iránt érdeklődőkre – mindazokra, akik szeretnének megismerkedni intézményünk mindennapjaival. A teljes hír: http://is.gd/KIzczC"
Keresés
Szín
Alapítvány
Chat
Egyetemi Könyvtárért Alapítvány
Chat
Nem azonosított felhasználó
vodkát akarok!!!!! :D
2019.02.08. 13:01
Vodkát nem tartunk a könyvtárban, de például az Egyetemi Könyvtár közelében számos vendéglátóhely található. :)
Nem azonosított felhasználó
Tisztelt Könyvtár Szolgálat! A SciFinder adatbázis elérésével kapcsolatban érdeklődöm. Egyetemi hálózatról próbáltam belépni, a bejelentkezéshez caesar azonosítót és jelszót megadva, de nem működött. Hogy tudnám a legegyszerűbben elérni az adatbázist?
2019.03.22. 14:39
Köszönjük az üzenetet! Kollégáink igyekszenek minél hamarabb elhárítani a problémát, 1-2 nap türelmet kérünk.
Nem azonosított felhasználó
???
2019.04.16. 13:51
Nem azonosított felhasználó
Látogatójeggyel is van lehetőség az Arcanum Digitális Tudománytáron megnézni a digitalizált folyóiratokat?
2019.04.17. 11:45
Kedves Érdeklődő! Igen, gépeinken szabad a hozzáférés az Arcanum adatbázisaihoz.
Nem azonosított felhasználó
Is it free to use the library space and wifi for general public?
2019.06.13. 10:34
Yes, you can use our library and the services free with a visitor's pass which you can get to information desk on ground floor.
Üzenetküldés, korábbi üzenetek
Oldalszín

kék

pink

zöld

narancs

bordó

Keresés

Régi katalógus

Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat dokumentumállományában keres.ELTEFind (teszt)

A kereső az online katalógusunkban és a digitális gyűjteményünkben (EDIT) keres.

Weboldal

Alacsony felbontáson nézi honlapunkat, ezért tartalma nem jeleníthető meg. Növelje meg az ablak méretét, vagy keresse fel kis felbontásra szánt honlapunkat a http://konyvtar.elte.hu/m oldalon.