Elérhető szolgáltatásaink
Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy a jelenleg...
Első helyezést nyert az Eötvös-kiállítás
Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár A pontosság...
Egyetemi örökség
Az egyetemi kulturális örökségről szóló...
Új könyvtári folyóiratok ELTE-felületen
Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár biztosítja...
1% – a könyvtárért
A 2018-ban Magyar Örökség díjat és az Egyetemi...
7404
7389
7378
7355
7082
 

Minősített Könyvtár címet és Könyvtári Minőségi Díjat elnyerő intézmények

Megjelenés ideje: 
2018. október 25., csütörtök
Megjelenés helye: 
http://www.ki.oszk.hu
Megjelenés formátuma: 
Terjedelem: 
Nyelv: 
Hatókör: 
Forrás helye: 
http://www.ki.oszk.hu/hir/konyvtari-intezet/minositett-konyvtar-cimet-es-konyvtari-minosegi-dijat-elnyero-intezmenyek
Szövegrész: 
"Örömmel tesszük közzé, hogy megszületett a Minősített Könyvtár cím és a Könyvtári Minőségi Díj odaítéléséről szóló döntés. A Minősített Könyvtár cím és Könyvtári Minőségi Díj pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma hirdette meg 2018 áprilisában. A Minősített Könyvtár címre pályázóknak önértékelést és szakmai beszámolót kellett benyújtaniuk, amelyben bemutatták a szervezetfejlesztési munkájukat. A Könyvtári Minőségi Díjra pályázó intézmények feladata két innováció bemutatása volt. Előnyben részesült az a pályázó, melynek legalább egy innovációja a nemzet és szakmapolitikai célokat támogatta, azaz családtámogató vagy könyvtár- és olvasáskultúra népszerűsítő volt. A Minősített Könyvtár címre 2018-ban 18, míg a Könyvtári Minőségi Díjra 2 érvényes pályázat érkezett a könyvtári minőségmenedzsment pályázatokat koordináló Könyvtári Intézethez. A pályázó intézmények minőségmenedzsment tevékenységét könyvtári és minőségmenedzsment szakértők értékelték a benyújtott szakmai beszámolók és a helyszíni látogatások alapján. A Könyvtári Intézet a szakértők írásos javaslatát továbbította az EMMI felé." 2018-ban Minősített Könyvtár címet nyertek: Békés Megyei Könyvtár (Békéscsaba) Békés Városi Püski Sándor Könyvtár (Békés) Berzsenyi Dániel Megyei Hatókörű Városi Könyvtár (Szombathely) Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár (Eger) Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár (Debrecen) Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér (Győr) ELTE Egyetemi Könyvtári Szolgálat (Budapest) Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (Budapest) Határ Győző Városi Könyvtár (Gyomaendrőd) Jászkerület Kulturális és Művészeti Közhasznú Nonprofit Kft. Városi Könyvtár Jászberény (Jászberény) Országos Idegennyelvű Könyvtár (Budapest) Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskola Könyvtára (Budapest) Szentes Városi Könyvtár (Szentes) Szent István Egyetem Entz Ferenc Könyvtár és Levéltár (Budapest) Tessedik Sámuel Múzeum és Szárazmalom Városi Könyvtár (Szarvas) 2018-ban Könyvtári Minőségi Díjat nyert: Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ (Gödöllő) A pályázatban és a pályázathoz kapcsolódó szabályzatban foglaltak szerint a pályázó közzéteszi honlapján a pályamunkáját. A mostani pályázati ciklusban nem díjazott intézményeknek kívánjuk, hogy a következő években egy még kimagaslóbb tevékenységgel jelenjenek meg a cím- és díjbirtokosok listáján. Gratulálunk a Minősített Könyvtár cím és Könyvtári Minőség Díj elismerő címet elnyerő intézmények sikeres munkájához, és azt kívánjuk, hogy a minőségmenedzsment tevékenységgel továbbra is folyamatosan fejlesszék a könyvtár szolgáltatásait a használók minél nagyobb megelégedésére. A Könyvtári Intézet továbbra is támogatást, továbbképzést, szakmai konzultációt nyújt minden könyvtár számára a minőségmenedzsment területén."
Keresés
Szín
Alapítvány
Chat
Egyetemi Könyvtárért Alapítvány
Chat
Nem azonosított felhasználó
vodkát akarok!!!!! :D
2019.02.08. 13:01
Vodkát nem tartunk a könyvtárban, de például az Egyetemi Könyvtár közelében számos vendéglátóhely található. :)
Nem azonosított felhasználó
Tisztelt Könyvtár Szolgálat! A SciFinder adatbázis elérésével kapcsolatban érdeklődöm. Egyetemi hálózatról próbáltam belépni, a bejelentkezéshez caesar azonosítót és jelszót megadva, de nem működött. Hogy tudnám a legegyszerűbben elérni az adatbázist?
2019.03.22. 14:39
Köszönjük az üzenetet! Kollégáink igyekszenek minél hamarabb elhárítani a problémát, 1-2 nap türelmet kérünk.
Nem azonosított felhasználó
???
2019.04.16. 13:51
Nem azonosított felhasználó
Látogatójeggyel is van lehetőség az Arcanum Digitális Tudománytáron megnézni a digitalizált folyóiratokat?
2019.04.17. 11:45
Kedves Érdeklődő! Igen, gépeinken szabad a hozzáférés az Arcanum adatbázisaihoz.
Nem azonosított felhasználó
Is it free to use the library space and wifi for general public?
2019.06.13. 10:34
Yes, you can use our library and the services free with a visitor's pass which you can get to information desk on ground floor.
Üzenetküldés, korábbi üzenetek
Oldalszín

kék

pink

zöld

narancs

bordó

Keresés

ELTEFind

A kereső az online katalógusunkban és a digitális gyűjteményünkben (EDIT) keres.

Régi katalógus

Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat dokumentumállományában keres.Weboldal

Alacsony felbontáson nézi honlapunkat, ezért tartalma nem jeleníthető meg. Növelje meg az ablak méretét, vagy keresse fel kis felbontásra szánt honlapunkat a http://konyvtar.elte.hu/m oldalon.