Könyvtárosok világnapja
A könyvtárosok világnapja alkalmából örömmel...
K21 beszámoló nap
A járványügyi helyzetre való tekintettel a K21...
1% – a könyvtárért
A 2018-ban Magyar Örökség díjat és az Egyetemi...
7325
7311
7082
 

Oxford Art és Oxford Music online teszt hozzáférések

Megjelenés ideje: 
2014. április 1., kedd
Megjelenés helye: 
EKSz, EK honlap
Megjelenés formátuma: 
Terjedelem: 
Téma: 
Nyelv: 
Hatókör: 
Forrás helye: 
https://www.konyvtar.elte.hu/hu/node/2994
Csatolt fájl: 
Szövegrész: 
"Teszt időszakos hozzáférés a Grove Art Online és a Grove Music Online adatbázisokhoz. Grove Art Online A Grove Art Online a ma elérhető legteljesebb művészeti enciklopédia, virtuális művészeti kézikönyvtár. Angol nyelvű adatbázis, mely teljes szöveggel tartalmazza a The Dictionary of Art adatbázis anyagát, melyet Jane Turner szerkesztett (1996, 34 kötet). Az adatbázis tartalmazza továbbá: a The Concise Oxford Dictionary of Art Terms anyagát (szerkesztők: Michael Clarke és Deborah Clarke); az Encyclopedia of Aesthetics gyüjteményt (szerkesztette: Michael Kelly, 1998) és a The Oxford Companion to West Art teljes tartalmát (szerkesztette: Hugh Brigstocke, 2001). 2005 óta a Grove Art Online tartalmazta a legtöbb ismert műalkotás képeit, olyan jelentős szervezetekkel való összefogás eredményeként, mint a Metropolitan Museum of Art vagy a Bridgeman Art Library. A Grove Art Online össze van kapcsolva a National Biography Oxford Dictionary-vel, így életrajzi adatokat is szerezhetünk egy kattintással. Grove Music Online A Grove Music Online 2001 óta az online zenekutatás vezető adatbázisa. Tartalmazza a legtöbb zenei ösztöndíj kivonatát, elérhetővé teszti a The New Grove Dictionary of Music and Musicians (második kiadás, 2001) anyagát teljes szövegű formában, valamint a The New Grove Dictionary Opera (1992) és The New Grove Dictionary of Jazz, második kiadásának (2001) anyagait. Több mint 50.000 cikk és 30.000 bibliográfia 6000 tudós által összeállítva. Angol nyelvű, teljes szövegű adatbázis. Az Oxford Music Online előfizetői elérhetik a The Oxford Companion to Music (2002), (az eredeti kiadás 1938-ban került publikálásra, melyet több mint ezer cikkel bővítettek és átdolgozták a mű jelentős részét, témakörei: tánc, jazz, popzene). A The Oxford Dictionary of Music második, javított kiadását, 2006. Szerkesztette Michael Kennedy, társszerkesztő Joyce Bourne, a mű 12500 cikket tartalmaz. Az Encyclopedia of Popular Music szerkesztette Colin Larkin, negyedik kiadás, 2006 (pop, rock, jazz zenészek életrajzi gyűjteménye 1900-tól napjainkig). Linkekkel elérhető a Classical Music Library és DRAM, valamint a RILM zenei bibliográfia. A Grove Music Online cikkei továbbá összekapcsolódnak az életrajzi Oxford Dictionary of National Biography -val."
Keresés
Szín
Alapítvány
Chat
Egyetemi Könyvtárért Alapítvány
Chat
Nem azonosított felhasználó
vodkát akarok!!!!! :D
2019.02.08. 13:01
Vodkát nem tartunk a könyvtárban, de például az Egyetemi Könyvtár közelében számos vendéglátóhely található. :)
Nem azonosított felhasználó
Tisztelt Könyvtár Szolgálat! A SciFinder adatbázis elérésével kapcsolatban érdeklődöm. Egyetemi hálózatról próbáltam belépni, a bejelentkezéshez caesar azonosítót és jelszót megadva, de nem működött. Hogy tudnám a legegyszerűbben elérni az adatbázist?
2019.03.22. 14:39
Köszönjük az üzenetet! Kollégáink igyekszenek minél hamarabb elhárítani a problémát, 1-2 nap türelmet kérünk.
Nem azonosított felhasználó
???
2019.04.16. 13:51
Nem azonosított felhasználó
Látogatójeggyel is van lehetőség az Arcanum Digitális Tudománytáron megnézni a digitalizált folyóiratokat?
2019.04.17. 11:45
Kedves Érdeklődő! Igen, gépeinken szabad a hozzáférés az Arcanum adatbázisaihoz.
Nem azonosított felhasználó
Is it free to use the library space and wifi for general public?
2019.06.13. 10:34
Yes, you can use our library and the services free with a visitor's pass which you can get to information desk on ground floor.
Üzenetküldés, korábbi üzenetek
Oldalszín

kék

pink

zöld

narancs

bordó

Keresés

Régi katalógus

Az Egyetemi Könyvtári Szolgálat dokumentumállományában keres.ELTEFind (teszt)

A kereső az online katalógusunkban és a digitális gyűjteményünkben (EDIT) keres.

Weboldal

Alacsony felbontáson nézi honlapunkat, ezért tartalma nem jeleníthető meg. Növelje meg az ablak méretét, vagy keresse fel kis felbontásra szánt honlapunkat a http://konyvtar.elte.hu/m oldalon.