Egyetemi tanári pályázat: MTMT igazolás

Az egyetemi tanári pályázatokban a tavalyi évben új kritériumként jelent meg, hogy a pályázati anyag részeként csatolni kell a benyújtó intézmény központi könyvtárának igazolását a tudománymetriai adatok hitelességéről. Az ELTE-n ezen igazolás kiállítására az ELTE MTMT intézményi adminisztrátora jogosult, az oktatók MTMT-be feltöltött adatai alapján.

Az igazolás kiállítását a szerző publikációs listájának (közlemények és idézések) adminisztrátori ellenőrzése és szükség esetén javítása előzi meg. Az ellenőrzést az oktató saját kari MTMT adminisztrátora végzi el, az intézményi adminisztrátor koordinálásával és támogatásával. Az ellenőrzés célja, hogy az oktató MTMT-s értékelő táblázataiban az adatok helyesen jelenjenek meg.

Az igazolási kérelmet és az ezzel kapcsolatos kérdéseket az ELTE MTMT intézményi adminisztrátorának kell jelezni a következő elérhetőségen: mtmt@lib.elte.hu. Az ellenőrzés tudományterülettől, tételszámtól és a felvitt tételek minőségétől függően több munkanapot vehet igénybe, ezért az igazolás igénylését legalább három héttel a határidő előtt jelezni kell. (Egyes rekordok ellenőrzéséhez vagy javításához a szerző együttműködésére is szükség lehet.)

 

Illusztráció szerzője, forrása:
mtmt.hu