Nyomtatás és fénymásolás

Önkiszolgáló nyomtatás és fénymásolás

Fénymásoló- és nyomtatókártya vásárlásával önállóan másolhat, illetve nyomtathat az erre a célra kihelyezett állóterminálról.
Fénymásoló- és nyomtatókártyát különböző értékben és kedvezményekkel a kölcsönzőpultnál vásárolhat.

A kép az ötféle címletű, 10-20-50-100-200 oldalra érvényes fénymásoló- és nyomtatókártya képét mutatja.

A terminál segítségével helyben fekete-fehér másolatok készítésére van lehetősége. Színes nyomtatás vagy fénymásolás igénylése esetén, kérjük, adja le megrendelését.
<Nyomtatás rendelése>
<Fénymásolat rendelése>

A kép az ötféle fénymásoló- és nyomtatókártya árait táblázatban mutatja. A 10 oldalas kártya ára 200 forint, a 20 oldalasé 400 forint, az 50 oldalasé 1000 forint, a 100 oldalasé 2000 forint, a 200 oldalasé 4000 forint. Egy oldal költsége így alakul: a 10 oldalas kártya 20 forint oldalanként, a 20 oldalas 19 forint oldalanként, az 50 oldalas 18 forint oldalanként, a 100 oldalas 17 forint oldalanként, a 200 oldalas 16 forint oldalanként.

Fénymásoló- és nyomtatókártya vásárlása az ELTE Könyvtár WebAppon keresztül

10 oldalas fénymásoló- és nyomtatókártyát az ELTE Könyvtár WebAppon keresztül is igényelhet, így sorban állás nélkül nyomtathat.
Az applikáción keresztül igényelt kártya értékével 24 órán belül terheljük meg könyvtári egyenlegét. Amennyiben tartozását azonnal, a könyvtári távozás előtt kívánja rendezni, kérjük, a kölcsönzőpultban vásárolja meg kártyáját.
Egy héten belül egy kártya igényelhető az applikáción keresztül.

A képen az ELTE Könyvtár WebApp képernyőképe látszik.A képen az ELTE Könyvtár WebApp képernyőképe látszik.

A képen az ELTE Könyvtár WebApp képernyőképe látszik.A képen az ELTE Könyvtár WebApp képernyőképe látszik.

Nyomtatás rendelése

Nyomtatást megrendelhet munkatársainknál is, ebben az esetben lehetősége van színes nyomtatásra is.

Nyomtatási kérést akár otthonról is küldhet, és az elkészült nyomtatást nyitvatartási időben átveheti a kölcsönzőpultnál. Igényét egy online űrlap segítségével juttathatja el hozzánk.

<Nyomtatás űrlap>

Az űrlapon a nyomtatással kapcsolatos adatok megadását követően feltöltheti a nyomtatni kívánt fájlokat.
A beküldést gyorsabbá teszi, ha egyetemi polgárként bejelentkezik NEPTUN-azonosítójával, ebben az esetben már e-mail címet sem szükséges megadnia ahhoz, hogy azonosítani tudjuk. A nyomtatásra küldött fájlokat rövid ideig tároljuk, másnapra automatikusan törlődnek.

Fénymásolat rendelése

Fénymásolat-rendelését az alábbi módokon juttathatja el hozzánk:

A fénymásolat megrendeléséhez, kérjük, töltse ki az alábbi formanyomtatványt:

Fénymásolat-megrendelő

Díjszabás

A képen a nyomtatási és fénymásolási díjak vannak táblázatban feltüntetve. Fekete-fehér másolat esetén az A4 méretű oldal 25 forint oldalanként, az A3 méretű 50 forint oldalanként. Színes másolat esetén az A4 méret 400 forint  oldalanként, az A3 pedig 700 forint oldalanként.