Elérhető az új EKSZ SZMSZ!

Elérhető új, aktuális, a minőségirányítás és az egyetem stratégiája tükrében készült dokumentumunk az Eötvös Loránd Tudományegyetem hivatalos honlapján.

Magyarország egyik vezető egyeteme, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Könyvtári Szolgálatának (EKSZ) küldetése támogatni a sokféle tudományterületet művelő alapítót a nemzeti és egyetemes kultúra és műveltség megőrzésében és gyarapításában, az oktatás és kutatás kiválóságának megtartásában, az Egyetem küldetésnyilatkozatában megfogalmazott nemzetközi szerepkör betöltésében.

Ezen célok megvalósítása érdekében az EKSZ vezetése a munkatársak bevonásával minőségirányítási rendszert működtet az Egyetem oktatóival és kutatóival partnerségben. Minőségfejlesztési tevékenysége jegyében készült el az Egyetemi Könyvtári Szolgálat Szervezeti és Működési Szabályzatának aktuális változata, mely az Eötvös Loránd Tudományegyetem 2019. november 11-i szenátusi ülésén egyhangúlag elfogadásra került. A dokumentum elérhető az ELTE honlapján. Minőségirányítással kapcsolatos friss híreinket folyamatosan figyelemmel kísérhetik honlapunkon.