Gitárest az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltárban

Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár aulájában ad gitárkoncertet 2022. február 18-án 18.00 órától Ádám István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának Fischer Annie zenei előadó-művészeti ösztöndíjasa.

Az előadó 2020-ban a XIV. Montenegrói Nemzetközi Gitárverseny III. helyezettjeként végzett. 2021-ben a Fischer Annie zenei előadó-művészeti ösztöndíjában és a Budapest Nemzetközi Gitárverseny közönségdíjában részesült. 2022-ben az Új Nemzeti Kiválóság Program ösztöndíjasa. A koncerten az Eötvös Zenei Alapítvány által biztosított mesterhangszeren játszik.

A gitáresten közreműködik Girincsi Márton, a Nemzeti Tehetség Program 2019. évi és 2020. évi ösztöndíjasa, többek között Lukasz Kuropaczewski, Gabriel Bianco és David Russell művészek mesterkurzusain vett részt. A fellépők a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen Dr. Eötvös József, Liszt Ferenc-díjas gitárművész tanítványai. A részletes program itt érhető el. További információk itt és Facebook-oldalunkon találhatók. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Illusztráció szerzője, forrása:
https://www.facebook.com/events/964470967829232/?active_tab=about