Kulturális Örökség MA Tájékoztató est a Szekfű Gyula Könyvtárban

Az Atelier Európai Társadalomtudományok és Historiográfia Tanszék sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a tanszék új, önálló Kulturális Örökség Tanulmányok Mesterképzésének tájékoztatójára, 2016. December 7-én, 16 órakor, továbbá a 17 órakor kezdődő “Hogyan írjunk motivációs levelet?” tréningre az I.Tóth Zoltán Kör és az ISHA Budapest szervezésében: https://www.facebook.com/events/1810008565953856/

 

 

Időpont: 2016. december 7., 16:00-17:00

Helyszín: ELTE BTK Történeti Intézet Szekfű Gyula Könyvtárban (ELTE BTK Múzeum krt 6-8. I. emelet 115.)

 

 

Rólunk: 2016 szeptemberétől az Atelier Európai Társadalomtudomány és Historiográfia Tanszék új, önálló, Okleveles kulturális örökség tanulmányok szakember diplomát nyújtó, 2 éves, 120 kredites mesterszakot indított. Az Atelier
egyszerre történeti-társadalomtudományos kutatóműhely, az ELTE BTK Történeti Intézetének keretében működő tanszék és doktori iskola. Szellemiségét, tudományos és oktatási törekvéseit a francia Annales-iskolahagyományai határozzák meg, baráti, alkotó légkör jellemzi, és a tanszék széleskörű nemzetközi kapcsolatait kamatoztatja a képzésben.
 

 

Kiket várunk:
Képzésünk nyitott minden olyan magyar, illetve egyetemes vonatkozású társadalom-, kultúra- és gazdaságtörténeti, historiográfiai kutatásra, amelyet az elméleti módszertani igényesség, az interdiszciplináris, probléma-orientált megközelítés jellemez. Részletesebb ismertetés a tanszék honlapján érhető el:(http://atelier.org.hu/).
 

 

Mit tanítunk: A hallgatók a kulturális örökség fogalmát társadalom- és történettudományos elméleti keretben, interdiszciplináris szemlélettel ismerik meg, a kulturális örökség védelmére, értékeinek megmutatására, és menedzselésére vonatkozó gyakorlatokat sajátítanak el.
 

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!