interjú

"[...] Fontos, hogy a nagyközönség számára is a tervezők meg tudja nyitni a divatbemutatókat. Változtattunk a helyszínen, nagyobb helyszínre mentünk pont emiatt. Nagyon bízom benne, hogy evvel, hogy sokkal több. Helyzete, sokkal több hely ára rendelkezésünkre. Ve- még inkább meg tudjuk szólítani Magyarországot is. Nemcsak a nemzetközi. Lesz még szó erről is, hiszen a legutóbbi közép-európai divathéten több helyszín volt, egyebek mellett például Eötvös Loránd Tudományegyetem könyvtára is.[...]"
" [...] Ömlik a nemzetközi média arról, hogy, hogy néz ki Budapest az Instagramon?  Azt éreztem, hogy a 4 helyszínből 2, a Nemzeti Múzeum, Néprajzi Múzeum, az adja magát. De a levéltár vagy az Elte Egyetemi Könyvtára az nem feltétlen. [...]"
"[...] Kezdünk a Nemzeti Táncszínházban, Magyar Nemzeti Múzeum, majd a Néprajzi Múzeum és zárjuk az ELTE Könyvtár és Levéltárában. Személy szerint szerintem ez egy nagyon ikonikus és gyönyörű helyszín. Sajnos kicsi, tehát, hogy nem fogunk tudni annyi nagy közönséget beengedni. Hát, de szerintem ez fantasztikusan gyönyörű. Mv: Egyébként Budapest imidzse is erősödhet ezáltal, hogy látod? Vagy ez cél? [...]"