Keresés

Catalogue
Vufind
test
 
 
 


Keresés
Szín
Alapítvány
Chat
Egyetemi Könyvtárért Alapítvány
Chat
Anonymous
Tisztelt E-könyvtáros! Érdeklődni szeretnék, hogy az ELTE Doktori Iskolájában doktorjelölti státuszban lévő hallgatóknak kell-e beiratkozási díjat fizetni, ha igen mi ennek az összege?
2016.10.19. 13:55
Tisztelt Látogató! Diákigazolvány hiányában a hallgatói jogviszony igazolására van szükség a díjmentes beiratkozáshoz. A beiratkozási díj az olvasójegy típusától függ, erről a könyvtárak aloldalán található Díjszabás pontban tájékozódhat.
Anonymous
Tisztelt E-könyvtáros. Érdeklödéseim közzé tartoznak a régi kódexek. Régebben a honlapjukon fent voltak a digitalizált kódexek amelyek a könyvtár tulajdonát képezték. (Igy tudom). Sajnos mostanában nem taklálom meg. Tisztelettel kérdezném, hogy amennyiben
2016.10.23. 17:10
Anonymous
Folytatás az előző kérdéshez. Megtalálhatóak akkor milyen címen érhető el. Köszönöm a válaszát.
2016.10.23. 17:15
Tisztelt Látogató! Kódexeink az ELTE Digitális Intézményi Tudástárban érhetőek el, jelenleg 100 db, a feltöltés folyamatos. Az alábbi linkre kattintva kereshet, böngészhet közöttük: https://edit.elte.hu/xmlui/handle/10831/64
Anonymous
Tisztelt E-könyvtáros! A Debreceni Egyetem PhD hallgatója szeretne cikkkeket keresni a könyvtárukban. Be kell iratkozni? Köszönettel.
2016.10.24. 11:30
Tisztelt Látogató! Az Egyetemi Könyvtár alapszolgáltatásainak (a szabadpolcos és raktári állomány helyben használata) igénybevételéhez látogatójegy váltása szükséges. Üdvözlettel: egy e-könyvtáros
Anonymous
Tisztelt Könyvtáros! Egy olyan egyházellenes röpirat (Címe: Félre a fátyollal! Budapest, 1878) szerzőjét szeretném kideríteni, amely az OSZK tájékoztatása szerint Önöknél van meg. Jelzete: Ad 4189. Nem találtam katalógusaikban online. Megvan-e? Köszönet.
2016.10.27. 15:22
Send message, Previous messages
Site color

blue

pink

green

orange

claret

Keresés

Catalogue

Searches in the holding of the University Library Service.VUFIND (test)

It searches in our online catalogue and digital repository (EDIT).

On website

Alacsony felbontáson nézi honlapunkat, ezért tartalma nem jeleníthető meg. Növelje meg az ablak méretét, vagy keresse fel kis felbontásra szánt honlapunkat a http://konyvtar.elte.hu/m oldalon.