University Library Service Update 13/11
The library is closed due to COVID-19 crisis. The...
 

Elérhető a SciVal Experts adatbázis

Date: 
Tuesday, February 11, 2014
Place: 
EKSz, EK honlap
Format of publication: 
Extent: 
Subject: 
Language: 
Scope: 
Source: 
https://www.konyvtar.elte.hu/hu/node/2995
Csatolt fájl: 
Part of text: 
"Elérhető a SciVal Experts adatbázis 3000 magyar kutató tudományos profiljával! A SciVal Experts adatbázis 3000 magyar (és részben határon túl tevékenykedő magyar nemzetiségű) kutató profiljának, életútjának, publikációnak monitorozását tartalmazza. Az adatbázis forrása a Scopus és a kutatók 6-os h-indextől kerülhettek be. A SciVal platform segítségével valamennyi kutató életútja, publikációi illetve kutatási eredményei nyomon követhetővé válnak. A kutatók számára feltárja az együttműködés lehetőségeit, megtalálhatóvá teszi számukra az azonos vagy kapcsolódó szakterületen dolgozó kollégákat. Az intézmények számára feltárja a kutatói hálózatokat és együttműködési lehetőségeket, intézményen belül, magyar viszonylatban és nemzetközi szinten egyaránt. Stratégiai tervezéshez kitűnő eszköz. Az adatbázis tartalmazza a szervezetnél dolgozó kutatókra vonatkozó releváns információkat, amely eddig nagyon időigényes, manuális munkával volt csak elkészíthető, és frissítése is hasonló erőfeszítéseket igényelt. Így a kutatók számára és intézményük számára is rendelkezésre áll a kutatók publikációs előélete. Az adatbázis hetente automatikusan frissül, valamint negyedévente manuális frissítésre is sor kerül. Az adatbázis jelenleg tesztüzemben működik 2014.03.31-ig. Az adatbázis az alábbi URL-ről érhető el: www.experts.scival.com/hungary Cikkek és letölthető anyagok: - http://www.tankonyvtar.hu/hu/hirek/tankonyvtar/cikkek/3000-magyar-kutato-tudomanyos-profilja-egy-adatbazisban/cikk.html - http://www.eisz.hu/hu/hirek/eisz/cikkek/scival-experts-a-magyar-kutatoi-adatbazis/cikk.html"
Keresés
Szín
Alapítvány
Chat
Egyetemi Könyvtárért Alapítvány
Chat
Anonymous
vodkát akarok!!!!! :D
2019.02.08. 13:01
Vodkát nem tartunk a könyvtárban, de például az Egyetemi Könyvtár közelében számos vendéglátóhely található. :)
Anonymous
Tisztelt Könyvtár Szolgálat! A SciFinder adatbázis elérésével kapcsolatban érdeklődöm. Egyetemi hálózatról próbáltam belépni, a bejelentkezéshez caesar azonosítót és jelszót megadva, de nem működött. Hogy tudnám a legegyszerűbben elérni az adatbázist?
2019.03.22. 14:39
Köszönjük az üzenetet! Kollégáink igyekszenek minél hamarabb elhárítani a problémát, 1-2 nap türelmet kérünk.
Anonymous
???
2019.04.16. 13:51
Anonymous
Látogatójeggyel is van lehetőség az Arcanum Digitális Tudománytáron megnézni a digitalizált folyóiratokat?
2019.04.17. 11:45
Kedves Érdeklődő! Igen, gépeinken szabad a hozzáférés az Arcanum adatbázisaihoz.
Anonymous
Is it free to use the library space and wifi for general public?
2019.06.13. 10:34
Yes, you can use our library and the services free with a visitor's pass which you can get to information desk on ground floor.
Send message, Previous messages
Site color

blue

pink

green

orange

claret

Keresés

ELTEFind

It searches in our online catalogue and digital repository (EDIT).

Old Catalogue

Searches in the holding of the University Library Service.



On website

Alacsony felbontáson nézi honlapunkat, ezért tartalma nem jeleníthető meg. Növelje meg az ablak méretét, vagy keresse fel kis felbontásra szánt honlapunkat a http://konyvtar.elte.hu/m oldalon.