Lapokba zárt kincsek

Megjelenés ideje
Megjelenés helye
ridikul.hu

Megjelenés formátuma

Terjedelem

Téma

Nyelv

Hatókör

Forrás helye
https://ridikul.hu/cikk/2019/09/25/lapokba-zart-kincsek/

"Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár csatlakozott a Belvárosi Művészeti Napok programjához és szeptember 25-27. között a könyvtár különleges kiadványainak titkaiba lehet betekinteni.
Hagyomány és minőség a belvárosiakért: ezt a két hívó szót tartották szem előtt a szervezők, amikor összeállították az idei Belvárosi Művészeti Napok programját, amely szerdától vasárnapig tart és a város több pontján – kiállítótermekben, művelődési házakban, galériákban – ingyenesen lehet csatlakozni az eseményhez.A koncertek és kiállítások mellett az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár is készül. Az érdeklődők Lapokba zárt kincsek címmel könyvbemutatón vehetnek részt, betekintést nyerve a könyvtár régi nyomtatványaink lapjaiba.

De a könyvkötő műhely foglalkozásain gyermekek és felnőttek egyaránt részt vehetnek és kipróbálhatják az egyedi keménytáblás könyvecskét, drótfűzött műanyag fedőlapos füzetek készítését. Sőt, könyvjelzőket és személyre szabott ajándéktárgyakat készíthetnek, akik elég kreatívak hozzá."