működés

„Book of Your Life” címmel indított könyvtári projektet az interkulturális egyetemről és a nemzetközi hallgatók integrációjáról az ELTE. Az egyetemi könyvtárak hagyományosan a hallgatók tanulmányaihoz, kutatásaihoz biztosítanak információkat, ugyanakkor erős igény mutatkozik arra is, hogy a könyvtár interaktivitást és inspirálódást nyújtó közösségi térként is funkcionáljon. 
"A Book of Your Life projekt keretében hallgatói ötletek mentén kialakított termet könyvbemutatóval és kiállításmegnyitóval adták át.
"A szorgalmi időszak hátralevő részében és júniusban késő estig tartanak nyitva.
"Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Egyetemi Könyvtár és Levéltár – Egyetemtörténeti Gyűjtemény a kultúráért és innovációért felelős miniszter működési engedély kiadásáról szóló határozata alapján közérdekű muzeális gyűjteménnyé vált.
"Személyes jelenléttel, de csak két, meghatározott helyszínen lehet letenni a téli vizsgákat az ELTE BTK-n. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem bölcsészkarán a vizsgaidőszak december 19-től február 11-ig tart majd, a vizsgák helyszínét azonban áthelyezték: nem a termekben, hanem az egyetemi könyvtárban és az egyik gyakorlóiskolában tartják – írja az Eduline. [...]"
" A vizsgaidőszak december 19-től február 11-ig tart majd az Eötvös Loránd Tudományegyetemen bölcsészkarán. A vizsgákat azonban nem a termekben, hanem az egyetemi könyvtárban és az egyik gyakorlóiskolában tartják majd. Az Egyetemi Könyvtárban és a Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumban tartják majd meg az ELTE BTK-s hallgatók vizsgáit idén télen - derül ki abból a bejegyzésből, amelyet hétfőn tett közzé a bölcsészkar hallgatói önkormányzata a Facebookon.
"Az Egyetemi Könyvtárban és a Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumban tartják majd meg az ELTE BTK-s hallgatók vizsgáit idén télen "