magyar

" [...] A 15 magyar, két lengyel és két szlovák divatmárka prezentációi mellett több side event színesíti a programot, a Fashion Street-en pedig megnyílik a BCEFW pop-up store. A tervezők prezentációi négy helyszínen zajlanak: a Nemzeti Táncszínházban, a Magyar Nemzeti Múzeumban, a Néprajzi Múzeumban és az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár épületében. [...]"
"[...] A február 4-5-én megrendezésre kerülő főesemény tehát négy helyszínen ad majd otthont a tervezők prezentációinak: a Nemzeti Táncszínházban, a Magyar Nemzeti Múzeumban, a Néprajzi Múzeumban és az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár épületében. A 2023/24-es őszi-téli kollekciókat bemutató BCEFW különlegessége, hogy a tervezők prezentáció formájában mutatkoznak be. A márkáknak lehetőségük nyílik arra, hogy saját karakterjegyeiket az egyedi és innovatív koncepciók mentén még inkább érvényre juttassák, jobban felkeltsék ezáltal a szakma és a nagyközönség figyelmét. [...]"
"A Magyar Divat & Design Ügynökség február 2-6. között rendezi meg a Budapest Central European Fashion Weeket (BCEFW). A BCEFW ezúttal több újdonságot tartogat, az eddigiektől eltérően a tervezők kreatív prezentációk keretében mutathatják be legújabb kollekciójukat.  
"A Magyar Divat & Design Ügynökség évente kétszer rendezi meg a közép-európai régió egyik legmeghatározóbb divateseményét, a Budapest Central European Fashion Weeket. A február 4–5-én megrendezésre kerülő esemény négy helyszínen ad majd otthont a tervezők prezentációinak: a Nemzeti Táncszínházban, a Magyar Nemzeti Múzeumban, a Néprajzi Múzeumban és az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár épületében. [...]"
"Új koncepcióval rendezi meg a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ)a Budapest Central European Fashion Week-et (BCEFW) február 2. és 6. között Budapesten, négy helyszínen - tájékoztatta az MDDÜ az MTI-t csütörtökön. A közlés szerint a 2023/24-es őszi-téli kollekciókat bemutató eseményen ezúttal a tervezők kreatív prezentáció formájában mutatkoznak be. Így a márkáknak lehetőségük nyílik arra, hogy egyedi és innovatív koncepciók mentén még inkább érvényre juttassák saját karakterjegyeiket és ezáltal jobban felkeltsék a szakma és a nagyközönség figyelmét.
"[...] A Magyar Divat & Design Ügynökség évente kétszer rendezi meg a közép-európai régió egyik legmeghatározóbb divateseményét, a Budapest Central European Fashion Weeket. A 11. alkalommal megvalósuló programsorozatra 2023. február 2-6. között kerül sor Budapest több pontján. A február 4-5-én megrendezésre kerülő főesemény négy helyszínen ad majd otthont a tervezők prezentációinak: a Nemzeti Táncszínházban, a Magyar Nemzeti Múzeumban, a Néprajzi Múzeumban és az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár épületében. [...]"
"[...] A Magyar Divat & Design Ügynökség évente kétszer rendezi meg a közép-európai régió egyik legmeghatározóbb divateseményét, a Budapest Central European Fashion Weeket (BCEFW).  A 11. alkalommal megvalósuló programsorozatra 2023. február 2–6. között kerül sor Budapest több pontján. A február 4–5-én megrendezendő főesemény négy helyszínen ad majd otthont a tervezők prezentációinak: a Nemzeti Táncszínházban, a Magyar Nemzeti Múzeumban, a Néprajzi Múzeumban és az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár épületében. [...]"
"Muzeális értékű könyveink bemutatói keretében könyvtárunk különleges kiadványaiba nyerhetnek betekintést, mely során feltárulnak régi nyomtatványaink titkai.
"Újragombolt hagyományok - ez az idei Múzeumok Éjszakája témája. Vajon hogyan, milyen eszközökkel, milyen élményalapú megoldásokkal tudják átörökíteni a múltat a jövőbe? Ezt is megtudhatod a június huszonötödikei  éjszakán, de egy karszalaggal bebarangolhatod a város majdnem összes múzeumát. A tartalom a hirdetés után folytatódik Ide kattintva kérhetsz ajánlatot saját cégednek!
"A Kulturális Örökség Napjai keretében megtekinthető az Egyetemi Könyvtár és Levéltár legrégebbi kódexe, Janus Pannonius görög nyelvű evangéliumos könyve, valamint megnyitják az egyetemi jelképeket bemutató kiállítást is.