Web of Science webináriumok novemberben

Web of Science Core Collection bemutató 
November 25. – 9.00

Web of Science Core Collection - több mint 21 000 kiemelkedő minőségű folyóiratban megjelent cikk világszerte a kutatók által létrehozott idézetek által összekapcsolva a teljes tudományt lefedve. Megnézzük, hogyan fedezhetem fel a jelentős kutatásokat a témában/tudományterületen, a vezető szakembereket és intézményeket. Hogyan találom meg a teljes szövegeket? Milyen elemzési lehetőségek állnak a rendelkezésre?
Regisztráció

 

Web of Science Citation Connection bemutató
November 26. – 9.00

A Web of Science Citation Connection mélyrehatóan fedi le a tudományos irodalmat, kiegészítve a képet további tartalommal, kutatási adatokkal, szabadalmakkal és idézetekkel. Egy keresés egyszerre 11 adatbázisban a még teljesebb kép kialakításáért.
Regisztráció

 

Folyóiratok értékelése a Journal Citation Reports segítségével
November 27. – 9.00

Mely folyóiratok publikálják a jelentős kutatásokat jelenleg? Mely folyóiratok jelentősek a tudományterületemen? Hogyan értékelhetem a folyóiratokat?
Regisztráció

 

Web of Science Group API kínálat – Web of Science adatok elérése a platformon kívül
November 28. – 9.00

Tudta, hogy a Web of Science metaadatok és metrikák elérhetőek a Web of Science platformon kívül is?  Ezen rövid webinárium bemutatja, hogyan segíthetik a webszolgáltatásaink a könyvtárak hatékonyságát, illetve milyen nem várt lehetőségeket nyújtanak.
Regisztráció