University Library Service Update 13/11
The library is closed due to COVID-19 crisis. The...
 

Minőség – az olvasókért

Az idei évben az Egyetemi Könyvtári Szolgálat (EKSZ) tagkönyvtárai közösen megpályázzák a „Minősített Könyvtár” címet. A sikeres pályázatra való felkészülés keretében a könyvtárosok értékelik a vezetés, a stratégia és tervezés, az emberi erőforrások, a folyamatok, a partnerkapcsolatok, valamint az elért eredmények alapján az EKSZ könyvtárainak működését.

A Könyvtári Tanács K21 Minőségirányítási Koordinációs Bizottsága a 2016. és 2017. évben több dokumentum felülvizsgálatát és aktualizálását végezte el. Megújult a panaszkezelést leíró szabályzat, a Szabályzat a nem megfelelő minőségű szolgáltatások javításához, elkészült az EKSZ Minőségirányítási Kézikönyv új verziója és az új kommunikációs stratégia. A Bizottság tagjai alapos előkészítő munka eredményeként kidolgozták a könyvtárak 2016 és 2020 között érvényes könyvtári stratégiáját, és újrafogalmazták az EKSZ küldetését, és jövőképét.

Elkezdődött a szervezeti önértékelés folyamata is, amelynek keretében az EKSZ Önértékelő munkacsoportja a Könyvtári Közös Értékelési Keretrendszer alapján megvizsgálja és értékeli a vezetés, a stratégia és tervezés, az emberi erőforrások, a folyamatok, és a partnerkapcsolatok, valamint az elért eredmények alapján az EKSZ könyvtárainak működését.

 A Minősített Könyvtár cím megpályázásának előkészületeiben az egyetem több mint 40 könyvtárosa vesz részt.

A minőségi működés kritériumainak teljesítése azt jelzi, hogy a könyvtárak folyamatosan törekszenek szolgáltatásaik fejlesztésére, javítására, az olvasók, használók és saját munkatársaik elégedettségének növelése érdekében.

Az új dokumentumok az EKSZ-portál Rólunk menüpontjában is elérhetőek.

Keresés
Szín
Alapítvány
Chat
Egyetemi Könyvtárért Alapítvány
Chat
Anonymous
vodkát akarok!!!!! :D
2019.02.08. 13:01
Vodkát nem tartunk a könyvtárban, de például az Egyetemi Könyvtár közelében számos vendéglátóhely található. :)
Anonymous
Tisztelt Könyvtár Szolgálat! A SciFinder adatbázis elérésével kapcsolatban érdeklődöm. Egyetemi hálózatról próbáltam belépni, a bejelentkezéshez caesar azonosítót és jelszót megadva, de nem működött. Hogy tudnám a legegyszerűbben elérni az adatbázist?
2019.03.22. 14:39
Köszönjük az üzenetet! Kollégáink igyekszenek minél hamarabb elhárítani a problémát, 1-2 nap türelmet kérünk.
Anonymous
???
2019.04.16. 13:51
Anonymous
Látogatójeggyel is van lehetőség az Arcanum Digitális Tudománytáron megnézni a digitalizált folyóiratokat?
2019.04.17. 11:45
Kedves Érdeklődő! Igen, gépeinken szabad a hozzáférés az Arcanum adatbázisaihoz.
Anonymous
Is it free to use the library space and wifi for general public?
2019.06.13. 10:34
Yes, you can use our library and the services free with a visitor's pass which you can get to information desk on ground floor.
Send message, Previous messages
Site color

blue

pink

green

orange

claret

Keresés

Old Catalogue

Searches in the holding of the University Library Service.ELTEFind (test)

It searches in our online catalogue and digital repository (EDIT).

On website

Alacsony felbontáson nézi honlapunkat, ezért tartalma nem jeleníthető meg. Növelje meg az ablak méretét, vagy keresse fel kis felbontásra szánt honlapunkat a http://konyvtar.elte.hu/m oldalon.