2023. március 10., péntek – 07:40
Az MTMT Repozitóriumminősítő Szakbizottsága tanúsítványt adott ki újabb két ELTE Bölcsészettudományi Karhoz kötődő tudományos online folyóiratnak. A „Névtani Értesítő” és a „Dissertationes Archaeologicae ex Instituto Archaeologico Universitatis de Rolando Eötvös nominatae” folyóiratok nyerték el az MTMT minősítését, mely mind az egyetemen belül, mind országosan kiemelkedőnek számít.
2023. február 7., kedd – 13:25
Az előadás-sorozat célja átfogó képet nyújtani oktatók, kutatók, hallgatók számára a négy meghirdetett témában, támogatva kutatásaikat, publikációs és tudománymetriai teljesítményük növelését, és mutatóik tudatos építését, de valamennyi előadás nyitott minden érdeklődő számára. Az előadások online formában, Microsoft Teams-felületen keresztül kerülnek megtartásra. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
2023. február 1., szerda – 14:41
Először kaptak „MTMT Minősített folyóirat” címet ELTE-s folyóiratok. Három online tudományos folyóirat, a „Lejana”, a „RussianStudies.hu” és a „Távol-keleti Tanulmányok” részesült a tanúsítványban. Az elismerés mind az egyetemen belül, mind országosan kiemelkedőnek számít.
2022. október 25., kedd – 09:34
Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár és az ELTE Bölcsészettudományi Kari Könyvtár MTMT-képzéseket szervez az ELTE BTK oktatóinak, doktoranduszainak és hallgatóinak. Az oktatások online (Microsoft Teams) formában zajlanak. A képzések ingyenesek, de a részvétel regisztrációhoz kötött.
2022. október 20., csütörtök – 08:56
Az ELTE Bölcsészettudományi Kari Könyvtár idén ősszel is előadás-sorozatot szervez oktatóknak, kutatóknak és doktoranduszoknak, hogy segítse kutatásaikat, valamint publikációs és tudománymetriai teljesítményük növelését. Az előadásokon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Illusztráció szerzője, forrása:
https://www.mtmt.hu/